סויה יבשה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

15/10/2009 | 09:22 | מאת: מינה

אבקש לדעת האם סויה יבשה, כזאת שמשרים אותה במים כדי להוסיף לתבשילים, זאת שנראית כמו בונזו, האם יש בה ערכים תזונתיים והאם היא מעובדת במידה כזאת שאין בה הרבה בריאות. מה אתה חושב על מזון זה, וערכו התזונתי, רמת עיבודו, דרך אגב אני אוהבת לאכול את זה יבש (נכון ממש כמו בונזו). תודה, מינה

18/10/2009 | 05:37 | מאת: טובה בר-שאן

מינה שלום היא בסדר גמור ומבחינת חלבון היא ממש חלבון מלא. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית