אומגה 3 לילד בן 6

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

13/10/2009 | 17:36 | מאת: מיכל

שלום, בני בן 6, אובחן לאחרונה כבעל בעיית קשב וריכוז (ADD).חברה סיפרה לי שהיא נתנה לבנה אומגה 3 של מרוולס (צמחית, מופקת מצמח המרווה) והיא חוללה בו שינוי גדול לטובה. שאלותי: 1. האם אומגה 3 באופן כללי טובה ומסייעת לבעיית קשב וריכוז? 2. מה יותר חיוני אומגה 3 צמחית או אומגה 3 ממקור ימי? 3. אם לתת - אז איזה סוג אומגה 3 ובאיזה מינון? אילו רכיבים חשובים ובאיזה מינון כל אחד?

14/10/2009 | 05:34 | מאת: טובה בר-שאן

מיכל שלום 1. אומגה 3 חשובה ביותר לבעיות קשב וריכוז 20 אחוז מהמוח בנוי מחומצות שומן אילו. 2. עדיף אומגה 3 ממקור ימי. 3. ניתן לתת אלספא המכיל EPA וDHA כדור 1 ביום. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

14/10/2009 | 09:39 | מאת: מיכל

טובה שלום, תודה על תגובתך, מה המינון הרצוי של EPA ו DHH?

מנהל פורום תזונה טבעית