סוגי דגן ולחם
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
רציתי לדעת מה ההבדל בין כוסמין לשיפון (ואיזה סוג לחם עדיף)? האם אחד עדיף על השני מאיזושהי בחינה - תזונתית או עיכול או כל דבר אחר לא ברור לי מה ההבדלים ובכלל מה ההבדל לחיטה מלאה? אני תמיד שמעתי ששיפון עדיף על חיטה מלאה אך לא הבנתי למה - האם זה נכון? מדוע? ומה לגבי הכוסמין ? תודה
לקריאה נוספת והעמקה
דנה שלום, כולם דגנים. לחלק מהאנשים יש קושי בעיכול החיטה. שיפון וכוסמין נחשבים קלים יותר לעיכול, אבל הם פחות טעימים ויותר יקרים. אם תעשי חיפוש בגוגל, תמצאי מידע מפורט יותר על כל אחד מהדגנים הללו. בהצלחה צביקה קורן