שמן

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

23/08/2009 | 15:57 | מאת: אור

צהוריים טובים!! *הייתי רוצה לדעת בבקשה איזה שמן הכי מומלץ להקפצת ירקות ולטיגון קל בכלל או אפילו לסלט ירקות. תמיד אני שומעת פעם שמן זית,פעם קנולה,פשתן.. מה באמת הכי מומלץ לדעתך? *האם לדעתך יש להקפיד על צירופי מזון? *והאם זה בסדר לשתות בזמן האכילה או שרצוי שלא? תודה רבה מראש ושבוע מעולה!!

לקריאה נוספת והעמקה
24/08/2009 | 06:29 | מאת: טובה בר-שאן

אור שלום 1. להקפצה קלה של הירקות ולסלט ירקות מצויין שמן זיית מכבישה קרה בגלל התכונות הבריאותיות הנפלאות שלו. 2. רבים הממליצים לא לשתות בזמן ארוחה בגלל מהילת האנזימים המופרשים לפרוק המזון. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית