בישול בריא

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

22/04/2009 | 20:26 | מאת: אני

באילו סירים הכי מומלץ לבשל? האם זה נכון שבישול בטפלון או באלומיניום עלולים להיות מסוכנים?

לקריאה נוספת והעמקה
23/04/2009 | 06:12 | מאת: טובה בר-שאן

אני שלום עדיף לבשל בסירים אינרטים שלא עוברים בקלות חימצון כמו ברזל או נחושת ואלומיניום ,שהם ממש לא טובים . טפלון עשוי מחומרים שעלולים לזלוג למזון . לכן חייבים לחפש כלים העומדים בתקנים בין לאומיים של זליגת כימיקלים. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית