שאלות ומיתוסים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

22/03/2009 | 05:00 | מאת: שאלה

שלום רציתי לשאול כמה שאלות בנוגע לאוכל ומיתוסים... 1. אני לא שותה הרבה מים אבל אני אוהבת מיץ פטל... האם שתייה מרובה של מיץ פטל מהול במים טובה לי כשתייה רגילה של מים נקיים? 2. אם אוכל נופל על הרצפה ומתמלא בחיידקים - האם זה נכון שהחיידקים אלה "ימותו" בבישול או אפייה בחום גבוה? (הכוונה באוכל שרציתי למשל להכניס לסיר אבל נפל בטעות על הרצפה לפני...) 3. האם ויטמינים כגון בי 12 עדיין טובים וגבוהים בתרד מבושל? (הבנתי שבתרד יש בי 12, השאלה הם אם אותה כמות כמו בתרד שעבר בישול ובתרד חי) - השאלה תקפה גם לגבי ויטמינים אחרים הנמצאים בירקות מבושלים 4. אני צמחונית ומאז שהפכתי לכזו לפני 4 שנים אני סובלת מבעיות זיכרון... רציתי לדעת אם יש קשר בין הדברים? אין שום סיכוי שאוכל לאכול בשר היום. האם יש דרך לשפר את הבעיה? תודה רבה

לקריאה נוספת והעמקה
22/03/2009 | 14:15 | מאת: טובה בר-שאן

שאלה שלום 1. מיץ פטל הוא מומתק ואת מכניסה המון סוכר וצבעי מאכל לגוף. עדיף מיים שהם בריאים. 2. בחום גבוה החיידקים ימותו. 3. בתרד אין B12. 4. ייתכן ואת לא אוכלת תזונה מאוזנת כנראה יש לך חסרים של ויטמינים מינרלים וחומצות שומן חיוניות. כדאי שתלכי לתזומאית קלינית טבעית שתבנה אתך תזונה מתאימה . בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית