חמאת שומשום באפיה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

11/02/2009 | 18:52 | מאת: תמר

האם חמאת שומשום מאבדת את ערכה התזונתי באפיה? אני אופה עוגת גזר מעולה עם חמאת שומשום ורוצה לדעת אם המרכיבים הבריאים בעוגה נישמרים גם אחרי האפיה.

לקריאה נוספת והעמקה
13/02/2009 | 06:54 | מאת: צביקה קורן

תמר שלום, חלק מהרכיבים נהרסים בחימום. לדוגמה: השמנים הטובים, חלק מויטמין B. המינרלים הנמצאים בחמאה לא מתקלקלים (סידן, ברזל, אבץ וכד'). בהצלחה צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית