צירופי מזון

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

05/02/2009 | 15:59 | מאת: רן

שלום לפירות מתוקים אפשר להוסיף חלב קווקר , ולערבל בבלנדר? י 1יי) האם צירוף סביר או בחלב קווקר יש עמילן רב? 2)כנ"ל גם לגבי חלב אורז? או עדיף חלב מהקווקר פחות עמילן? או שניהם לא רצויים כלל . מדובר על מדי פעם איך עושים חלב מקווקר בבית? תודה

לקריאה נוספת והעמקה
07/02/2009 | 07:30 | מאת: צביקה קורן

רון שלום, 1. בחלב קווקר יש עמילן רב ולכן זה לא צירוף אופטימלי עם פירות. 2)כנ"ל גם לגבי חלב אורז עדיף לאכול פירות עם שקדים, אגוזים וזרעונים אני לא יודע איךך עושים חלב מקווקר בבית, אבל אתה יכול להשרות פתיתים גסים של שיבולת שועל במים ואחרי כמה שעות לשתות את זה. בהצלחה צביקה קורן

מנהל פורום תזונה טבעית