בשר מול עוף
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
בבשר בקר רזה כמות השומן דומה לזו שבעוף. אך, הוא פחות בריא כי כמות הכולסטרול בו גדולה יותר?..לפי מה שראיתי יש לשניהם אותה מידה של כולסטרול אם כך למה משמיצים את הבקר ולפי ההנחיות של אגודת הסרטן יש לצמצם את הבקר? אם בשניהם יש אותה מידת כולסטרול ומבחינת ערכים של בקזל בבקר יש יותר אז מה פשר העיניין?
לקריאה נוספת והעמקה
אלעד שלום, אני מציע שתפנה את השאלה לפורום תזונה קלינית. אנחנו בפורום תזונה טבעית... בעיני זה נבלה וזה טרפה. עם זאת, כדאי שתדע שרשויות הבריאות בארצות הברית המליצו להמעיט ככל שניתן בצריכת בקר בשל הקשר שנצא בינו ובין סרטן המע הגס והרקטום. בהצלחה צביקה