בישול

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

26/07/2008 | 13:08 | מאת: שלי

שלום, חשוב לי שהכלים שאני מבשלת בהם לא יפגעו בבריאות ורוצה לדעת: 1) האם בישול בכלי חרס בריא? 2) אני רוצה לקנות תבנית לאפייה ,ומעוניינת לדעת אם תבנית מסיליקון לא מזיקה? אם יש עוד מידע רלוונטי אשמח. תודה מראש.

27/07/2008 | 14:56 | מאת: עידית סער , נטורופתית

שלום שלי, עקרון הבישול הבריא הוא בישול ללא חמצן, ללא מים, ללא שמן, ללא רתיחה וללא לחץ. בכזה בישול, המזון לא עובר שינוי כימי ופיזי וגם צבעם הטבעי של הירקות המבושלים, נשמר - ( אינם "דוהים", או משנים את צבעם) - וכך גם הטעם. יש לי מידע מעניין, לגבי שיטת בישול כזו. יום טוב ובריאות,

מנהל פורום תזונה טבעית