סוכר בריא

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

15/07/2008 | 09:05 | מאת: גדי

שלום, אני יודע שסוכר זה לא דבר בריא בשום צורה, אבל אם בכל זאת רוצים להמתיק אוכל, מהו הסוכר הבריא ביותר, או אולי לומר הפחות מזיק? האם מולסה נחשב לדבר טבעי והאם כדאי להשתמש בו כאפשרות הטובה ביותר להמתקה? תודה על העזרה

לקריאה נוספת והעמקה
16/07/2008 | 08:30 | מאת: טובה בר-שאן

גדי שלום מולסה זה שלב בזיקוק הסוכר. עדיין יש בו כמות קטנה של ויטמינים ומינרלים. לכן אין ספק שהוא יותר טוב מסוכר שהוא ריק, ואין בו כלום מלבד אנרגיה. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית