שעועית
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
בכל תרמיל של שעועית ירוקה או צהובה יש גרגירים לבנים של שעועית. אם אני אוכלת רק את הקליפה הצהובה או הירוקה ללא הגרגיריםשל השעועית- האם זה נחשב למזון דיאטטי ככל ירק? האם אפשר לאכול זאת ללא הגבלה כמו שאני אוכלת למשל מלפפונים, חסה, כרוב ללא הבבלה? כמה קל' יש בכ- 100 גר' קליפות אלו? אני שואלת זאת מאחר וידוע לי כי רב הקל' נמצאות בגרגירי השעועית הלבנים.
לקריאה נוספת והעמקה
שירה שלום. כאשר את אוכלת את השועית המלאה כולל הגרגרים את מקבלת חלבון את מקבלת ויטמינים, מינרלים וסיבים. כאשר את אוכלת רק את התרמיל את מקטינה את כמות החלבון שאת צריכה לגוף שלך וחבל. חבל שאת מסתכלת רק על הקלוריות ולא על מה שהגוף מקבל להתפתחות והחזקה שלו. בשועית ירוקה מבושלת יש רק 35 קלוריות ל100 גרם. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן