לצביקה, בהמשך לדיון על חלב סויה לילדים
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
אכן בנותיי אוכלות דגנים בריאים יחסית (ואורגניים). רציתי לשאול לגבי סידן.האם בסויה יש סידן? ואילו מקורות נוספים מומלצים וידידותיים לילדים (למעט טחינה ושקדים)? תודה.
רעות שלום, בסויה ובמוצריה יש סידן ברמה גבוהה יחסית. בפולי סויה יש כ130 מ"ג סידן במאה גרם (בחלב יש 100). בטופו יש כ200 מ"ג סידן. מקורות נוספים לסידן: ירקות ירוקים, ירקות שורש, קיטניות, פירות יבשים, מולסה, זרעי שומשום, חמניות, דלעת. בהצלחה צביקה