בישול עוף
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
הרבה כותבים על כך, שכאשר מבשלים את עוף, חייבים להוריד את עור ואת הקרום שמתחת, כי בתוכם אצורים כל הרעלים, שמאכילים בהם את העופות. אם מבשלים את העוף בשביל המרק, אז הדבר ברור, כי אחר כך שותים את המרק. אבל אם מכינים עוף צלוי בתנור ומורידים את העור לפני הצלייה, העוף יוצא יבש. האם אפשר לצלות את העוף עם העור ולהוריד אותו לאחר הצלייה או שכל הרעלים ממילא חודרים לבשר? תודה.
לקריאה נוספת והעמקה
אלון שלום, הגעת לפורום תזונה טבעית. עוף ובשר לא נכללים בתפריט שלנו. נסה בפורום "תזונה קלינית". אגב, גם ב"מרק עוף" שהורידו ממנו את העור יש מספיק חומרים מזיקים כמו: חומצת שתן של התרנגולת, הורמונית, תרופות ורעלים שהצטברו ברקמת השריר. בהצלחה צביקה