דייסות

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

28/04/2008 | 00:57 | מאת: ירון

האם זה בסדר ובריא לקחת גרעינים של דגנים מלאים לפני הטחינה ולטחון אותם בבית לאבקה וממנה לבשל דייסה? הכוונה היא לגרעיני חיטה מלאה, שיבולת שועל, אורז מלא, בורגול, קינואה, כוסמת וכן הלאה. אני מאוד אוהב דייסות אבל לא רוצה לקנות את המוכנות. ושאלה נוספת, האם בכלל זה בסדר שאני אוכל דייסות בכל ארוחה כתחליף להכנה הרגילה של אוכל,, למשל, במקום לבשל אורז או חיטה אני טוחן את הגרעינים לאבקה ומזה מכין דייסה. זה יותר טעים לי וגם זה מתעכל יותר בקלות. כמובן שאני אוכל עם זה הרבה ירקות טריים ופירות. אני רק רוצה לוודא שאין משהו לא בריא בצורה כזו של הכנת אוכל ואכילתו, והאם יש משהו חשוב שצריך לדעת או להזהר ממנו. תודה רבה על העזרה

לקריאה נוספת והעמקה
28/04/2008 | 05:35 | מאת: טובה בר-שאן

ירון שלום אין שום מניעה. להפך זה בסדר גמור. בברכה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית