רגישות לחלב

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

31/03/2008 | 07:53 | מאת: ניגון שבלב

בגלל רגישות לחלב (מוכחת) אני שותה חלב דל לקטוז עמיד- האם יש בעיה בצריכת חלב כזה לאורך זמן. אני בת 45 והאם כדאי משהו אחר? שאלה נוספת- האם בשקדים/ אגוזים לסוגיו כשהם קלויים- אין שום ערך תזונתי?

לקריאה נוספת והעמקה
31/03/2008 | 12:04 | מאת: צביקה קורן

שלום רב, חלב עמיד הוא מזון מעובד ומתועש שכדאי להימנע או להפחית את הצריכה שלו. ישנם הרבה מקורות אחרים לחלבון ולסידן. שקדים אגוזים וזרעים קלויים לא מומלצים מכיוון שהשמן הטוב שבהם נהרס והופך לחומר מזיק. עדיין יש בהם חלבון, ויטמינים ומינרלים. כדאי להימנע מ"פיצוחים" קלויים ומלוחים. בנוסף, קשה לדעת אם הם מקלוקלים... מציע לך לפנות ליעוץ אישי בתזונה טבעית. בהצלחה צביקה

מנהל פורום תזונה טבעית