שאלה על חמאה לעומת מרגרינה
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
אני יודעת שחמאה באופן כללי עדיפה על פני מרגרינה מבחינה בריאותית. מה לגבי מרגרינה "עץ הזית" (שעשויה משמן זית או משמן קנולה)? האם היא באמת בריאה יותר ממרגרינה אחרת? ואם כן האם מומלץ לצרוך אותה במקום חמאה?
לקריאה נוספת והעמקה
נטע שלום, אני לא מכיר את המוצר הזה (אני תמיד מדלג על מדף החמאות והמרגרינות), אבל אם אכן מדובר בשמן זית זה עדיף על חמאה. בכל מקרה, חשוב לזכור שמדובר במוצר תעשייתי וכדאי להשתמש, ככל שניתן בטחינה, אבוקדו, או בשמן טבעי אחר. בהצלחה צביקה