בעיות עם בצל חי בסלט
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
לאחרונה ניסיתי להוסיף לסלט בצל חי אך כעבור 5 שעות בערך התחלתי להרגיש כאבים איומים בבטן! לא קישרתי את זה לבצל בהתחלה, אולם כעבור יומיים ניסיתי שוב והמקרה חזר על עצמו. מתוך פחד לא ניסיתי יותר. רציתי לשאול למה הבצל, שנחשב בריא כל כך ושאין לי בעיה לאכול אותו מבושל, עושה כאלה צרות כשמוסיפים אותו חי לסלט? תודה
לקריאה נוספת והעמקה
אני שלום כנראה הבצל חריף לך מידי. נסי לאכל בצל ירוק או בצל סגול שהם פחות חריפים. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן