אוכל חריף

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

03/11/2007 | 07:51 | מאת: מוריס

האם יש מניעה רפואית לאכול אוכל חריף?

לקריאה נוספת והעמקה
03/11/2007 | 18:20 | מאת: צביקה קורן

מוריס שלום, אני לא עוסק בעיניינים "רפואיים" - לשם כך יש רופאים. בגישת התזונה הטבעית מאד לא ממולץ לאכול מזון חריף ומתובל. מזון חריף עלול לגרום לכוויות וכיבים במערכת העיכול ולכן כדאי להימנע ממנו. עם זאת, לתבלינים כמו קינמון, ג'ינג'ר (זנגביל) וכורכום יש איכויות ותכונות חיוביות במניעת מחלות שונות. נשים בעלות לחץ דם נמוך הסובלות מקור בחורף, עשויות ליהנות מתוספת של קינמון וג'ינגר. בהצלחה צביקה

מנהל פורום תזונה טבעית