זרעי פשתן טחונים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

29/10/2007 | 12:19 | מאת: מיטל

שלום, לפי מה שהבנתי יש העדפה לקנות זרעי פשתן ולטחון אותם במקום ולאכול עם יוגורט או משהו...(מאשר לקנות זרעי פשתן כבר טחונים או שמן זרעי פשתן) אני בדר"כ קונה זרעי פשתן כבר טחונים ושמה במקפיא. כל יום אני לוקחת לעבודה איתי 2 כפות זרעי פשתן טחונים אבל אוכלת אחרי שעתיים בדר"כ.האם זה כבר מאבד מהערך התזונתי שלו?

לקריאה נוספת והעמקה
30/10/2007 | 07:13 | מאת: טובה בר-שאן

מיטל אם הזרעים הטחונים שלך. מכוסים ואינם חשופים לאור ולחום. אז זה בסדר גמור. והערכים התזונתיים עדיין נשארים. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

03/01/2012 | 11:58 | מאת: יערה ג.

אומגה 3 צמחי קרוי גם חומצת שומן אלפא לינולנית. שמן הפשתן עשיר מאוד בחומצה זו. בחומצת שומן מסוג אומגה 3 קיים מושג של יציבות, כלומר באיזו מידה המבנה הכימי אינו משתנה. שמן הפשתן מתחמצן במהירות גדולה מאוד, ומשווקי השמן מציינים זאת ע"ג המוצר.

מנהל פורום תזונה טבעית