קלח תירס

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

21/10/2007 | 23:41 | מאת: לי

שלום, רציתי לדעת מהם יתרונותיו של התירס, ובנוסף, האם ניתן להתייחס אליו כאל פחמימה ואז להחליף אותו בלחם, אורז וכו'. תודה רבה, לי

לקריאה נוספת והעמקה
22/10/2007 | 17:50 | מאת: צביקה קורן

לי שלום, תירס צעיר וטרי ניתן לאכול ללא בישול ואז מדובר בירק פחממתי. אם מבשלים - 5 - 10 דקות בלבד. התירס הוא מזון עמילני, עשיר בויטמינים, מינרלים, סיבים תזונתיים וגם כ 5% חלבון. בהצלחה צביקה

27/10/2007 | 15:52 | מאת: חנה

שלום רב, הייתי מאוד מעוניינת לשמוע חוות דעת לגבי נושא התזונה המתאימה בהתאם לסוג הדם של האדם.האם הנושא מוכר גם ברפואה הקונבנצינלית או רק במאמינים בה בנטוריפטיה?האם באמת יש מזונות כמו עגבניה שמזיקה לאוכליה אם הם סוג דם A?אנחנו תמיד חונכנו על יתרונות וסגולותיה העצומות של ירק זה.מלפפון מזיק לבעלי דם O?אנא נסו לעשות סדר.

מנהל פורום תזונה טבעית