בישול ירקות
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
ידוע שבבישול נעלמים ויטמינים ומינרלים. האם יש פרק זמן מסוים רצוי לבישול כך שלא נאבד מינרלים וויטמינים או בכל מקרה שעדין ישארו מרבית הויטמינים והמינרלים
לקריאה נוספת והעמקה
סוניה שלום בבישול בעיקר הויטמינים הנמסים במים מקב' הB ו הC אובדים באחוז גבוה. לכן ככל שהבישול יהיה קצר יותר (למשל באידוי שהזמן שלו הוא בין 10 דק' ל20 דק' ) איבוד שאר הויטמינים והמינרלים הוא קטן יותר. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן