בישול ירקות

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

07/08/2007 | 17:01 | מאת: סוניה

ידוע שבבישול נעלמים ויטמינים ומינרלים. האם יש פרק זמן מסוים רצוי לבישול כך שלא נאבד מינרלים וויטמינים או בכל מקרה שעדין ישארו מרבית הויטמינים והמינרלים

לקריאה נוספת והעמקה
08/08/2007 | 15:24 | מאת: טובה בר-שאן

סוניה שלום בבישול בעיקר הויטמינים הנמסים במים מקב' הB ו הC אובדים באחוז גבוה. לכן ככל שהבישול יהיה קצר יותר (למשל באידוי שהזמן שלו הוא בין 10 דק' ל20 דק' ) איבוד שאר הויטמינים והמינרלים הוא קטן יותר. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן

מנהל פורום תזונה טבעית