ירידת הערך התזונתי של פירות וירקות
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
רציתי לדעת האם זה נכון, שכאשר פירות וירקות נמצאים במקרר, ככל שהזמן עובר החמצן מהאוויר שבא איתם במגע, מוריד מהערך התזונתי שלהם, ובמיוחד מריכוז נוגדי החימצון שלהם? (זה די נשמע לי הגיוני שחמצן יגיב עם נוגדי-חימצון, השאלה היא אם הוא מסוגל "לחדור" לבפנים)
לקריאה נוספת והעמקה
דודי שלום, פירות ויקות שאינם טריים מאבדים חלק מהערכים התזונתיים ומהחיוניות שלהם. הדבר הוכח בצילומי ההילה של צמחים טריים לעומת צמחים בני כמה ימים. בהצלחה צביקה