איפה לשים?

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

14/04/2007 | 19:12 | מאת: רני ושרון

שלום רב, אנחנו עושים פרוסות עם ריבה או גבינה ושמים בפרוסה, על הממרח, נבט חיטה או שיבולת שועל או גרעיני דלעת או פשתן.... כל פעם מגוונים ושמים משהו אחר על הסנדוויץ. אנחנו קוראים הרבה כתבות בתזונה וכל הזמן כתוב להוסיף את אלה לסלטים ויוגורטים. האם מה שאנחנו עושים בסדר גם? או שמא צריך להוסיף אותם לדברים נוזליים בכוונה? תודה רבה

לקריאה נוספת והעמקה
16/04/2007 | 13:51 | מאת: צביקה קורן

לרני ושרון שלום, מה שאתם עושים לא כל כך מועיל וטוב. ריבה זה מזון מזיק ומיותר. זרעים של פשתן צריך לטחון במטחנה, אחרת הם יוצאים כמו שנכנסו. גרעיני דלעת (לא קלויים) כדאי לאכול עם ירקות או פירות ולא עם לחם. בהצלחה צביקה

מנהל פורום תזונה טבעית