שיבולת שועל

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

10/04/2007 | 19:43 | מאת: אליס

שלום, שמעתי שכאשר שיבולת שועל לא עוברת תהליך חימום, אז היא מאבדת מהערכים התזונתיים שלה או שהיא לא נספגת טוב בתהליך העיכול. האם זה נכון? והאם החלפת רוטב סויה במלח בחלק מהתבשילים עדיפה או להיפך מזיקה? תודה על העזרה!

לקריאה נוספת והעמקה
11/04/2007 | 08:02 | מאת: צביקה קורן

אליס שלום, אני לא שמעתי על כך... שיבולת שועל זה דגן ודגנים רצוי לבשל. בעיני רוטב סויה עדיף על מלח, אבל גם את המוצר הזה יש לצרוך במתינות ובקמצנות בהצלחה צביקה

מנהל פורום תזונה טבעית