דיאטה וחילוף חומרים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

25/03/2000 | 07:05 | מאת: חיפושית

לפני כשלושה שבועות התחלתי בדיטאה (שבוע דיאטת מרק כרוב ואח"כ הקפדה על המזון וחישוב קלורי). מאז שכיחות יציאותי הן פעם ביומיים והתחושות הנלוות מאוד אינן נעימות. עד לדיאטה הייתי מבקרת בשירותים פעמיים שלוש ביום. ממה נגרמת העצירות הזו, בהנחה שהדיאטה מאוזנת? (בטח הרבה יותר ממה שהייתי נוהגת לאכול קודם. חשוב לציין שאינני מרבה בלחם וחלב).

28/03/2000 | 19:07 | מאת: סמדר בן נון

שלום רב את כנראה אוכלת הרבה פחות ולכן יש פחות מה להוציא.מלבד זאת את בודאי לא אוכלת שומן וגם זה עלול לגרום לעצירות מסויימת.דבר נוסף הוא שדיאטות באופן כללי הן שינוי לגוף ולכן אוטומטי ת יש עצירות בהתחלה,אני מקווה שהעניין יסתדר בהמשך. אגב,הכרוב עושה המון גאזים ואולי זה מה שגורם לך לכאבים. יפעת קליין

מנהל פורום תזונה טבעית