שאלה לי...

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

03/03/2007 | 12:44 | מאת: טל

שלום רב, הייתי שמח לדעת אילו מזונות אשר זמינים לכל צרכן ממוצע עשירים בברזל ובאבץ(לא בהכרח שניהם ביחד באותו מזון)? ביצים? עוף? סוג של בשר ספציפי? תודה מראש.

לקריאה נוספת והעמקה
03/03/2007 | 16:25 | מאת: טובה בר-שאן

טל שלום לבקשתך רשימת המקורות לברזל ואבץ ברזל מהחי איברים פנימים , בשר בקר, עוף ודגים ברזל מהצומח קטניות, ירקות עליים ואגוזים. חיטה וזרעים שונים מכילים ברזל . כיום נהוג להוסיף ברזל למזונות מעובדים רבים. אבץ נמצא נבטי חיטה, קטניות, אגוזים, שמרים, וחסה. מהחי: ביצים , מוצרי חלב, בשר רזה , וכבד. בברכה טובה בר שאן

מנהל פורום תזונה טבעית