פול

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

17/02/2007 | 20:48 | מאת: גד

האם אכילת פול מעלה את רמת הגלוקוז בדם והאם זה בריא לאכול פול ומה מכיל הפול

לקריאה נוספת והעמקה
18/02/2007 | 13:00 | מאת: צביקה קורן

גד שלום, פול לא מעלה את רמת הגלוקוז בדם. למעשה מדובר בקיטניה בעלת ערך גלעקמי נמוך ולכן זהו מזון ממולץ לחולי סכרת ולכל אדם. בפול ובכל הקיטניות יש חלבון, ויטמינים ומינרלים,סיבים תזונתיים ונוגדי חימצון. בהצלחה צביקה

מנהל פורום תזונה טבעית