אכילת בשר
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
לאחר שקראתי מאמר של דר' אביטל סבג חורש שמופיע באתר,הממליצה לוותר על אכילת בשר.לפני כמה שנים הפסקתי לאכול בשר כתוצאה מכך בבדיקות דם B12 היה נמוך והיתי צריכה לקחת תוספת בכדורים כדי לעלות את הרמה אז איך מוותרים על הבשר? האם כל הכתוב מתייחס גם לדגים?
לקריאה נוספת והעמקה
אירית שלום, שכחת את סיסמת הכניסה לפורום: "שלום" ו"תודה"... בכל אופן חסרונות הבשר (במיוחד בשר בקר) עולים על יתרונותיו ולכן כדאי לימנע מאכילתו וכדי להשלים את המחסור ב B12 לוקחים פעם בשבוע כדור למציצה. בדרך כלל זה פותר את הבעיה. אגב, אחוז גבוה מאוכלי הבשר סובלים מרמה נמוכה של B12 בגלל בעיות ספיגה והפרעות עיכול אחרות. אגב2, אני מכיר את דר' אביטל סבג חורש באופן אישי והיא מומחית בתזונה טבעית ובבישול טבעי - כדאי לך לפנות אליה ליעוץ אישי. בהצלחה צביקה