מוצרי חלב

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

12/12/2006 | 22:12 | מאת: קארין

שלום רב! האם מוצרי חלב כגון : קוטג', יוגורט, אשל וכו' נחשבים למוצרי בריאות? תודה

לקריאה נוספת והעמקה
13/12/2006 | 08:37 | מאת: נעמי

http://www.halav.org/health/index.html הסברים בקישור, וכדאי לזכור את שאריות האנטיביוטיקה וההורמונים שהוזרקו לפרות, אשר נשארות במוצרי-החלב. בטחינה (גולמית) ובמזונות אחרים מעולם הצומח יש יותר סידן מאשר בחלב.

13/12/2006 | 20:13 | מאת: טובה בר-שאן

קארין שלום רבים האנשים באוכלוסיה הרגישים מאוד לחלב. בנוסף לאחוז גבוה של אנשים אין את האנזים לאקטאז האחראי על פירוק הלקטוז הסוכר בחלב וכתוצאה מכך לאחר אכילת חלב ומוצריו האנשים סובלים מכאבי בטן, גזים, נפיחות, ושלשולים עזים . לכן אם כבר מחליטים לאכל מוצרי חלב עדיף מחלב עיזים שהוא דומה יותר בהרכבו לחלב אדם. בברכה ובהצלחה טובה בר- שאן טובה בר- שאן ובהצלחה טובה בר שאן

מנהל פורום תזונה טבעית