סטיביה - תחליף סוכר

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

11/12/2006 | 20:46 | מאת: רונית

האם אפשר להשתמש בסטיביה באפייה במקום סוכר?

לקריאה נוספת והעמקה
12/12/2006 | 22:48 | מאת: טובה בר-שאן

רונית אכן כן את יכולה להשתמש בסטיביה באפיה . בברכה ובהצלחה טובה בר שאן

17/12/2006 | 17:40 | מאת: אלישבע

ג.נ. ניסיתי להמתיק לימונדה, תה, קפה וקקאו בסטיוויה, אך לא הרגשתי שטיפות הסטיוויה ממתיקות את המשקה, גם כאשר שמתי טיפות אחדות (3-5) בכוס. יתר על כן, הן אפילו מקלקלות את טעם המשקה. האם תוכלי להמליץ לי על ממתיק המבצע את מלאכתו ביושר וביעילות? תודה, אלישבע

08/05/2011 | 09:40 | מאת: אמנון

כרגע אכלתי עוגת גבינה עם סטיביה . הכינו את העוגה עם טיפות סטבינול. מש לא הרגשתי את ההבדל בינו לבין סוכר. מה שכן המתיקות שהיתה בעוגה היתה נמוכה. וזה מה שעשה את העוגה עדינה להפליא. חבל שאני לא יכול לתת לכם לטעום דרך האינטרנט.מה שנותר . לנסות לקראת שבועות להכין עוגת גבינה עם סטבינול

מנהל פורום תזונה טבעית