סטיביה - תחליף סוכר
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
האם אפשר להשתמש בסטיביה באפייה במקום סוכר?
לקריאה נוספת והעמקה
רונית אכן כן את יכולה להשתמש בסטיביה באפיה . בברכה ובהצלחה טובה בר שאן
ג.נ. ניסיתי להמתיק לימונדה, תה, קפה וקקאו בסטיוויה, אך לא הרגשתי שטיפות הסטיוויה ממתיקות את המשקה, גם כאשר שמתי טיפות אחדות (3-5) בכוס. יתר על כן, הן אפילו מקלקלות את טעם המשקה. האם תוכלי להמליץ לי על ממתיק המבצע את מלאכתו ביושר וביעילות? תודה, אלישבע
כרגע אכלתי עוגת גבינה עם סטיביה . הכינו את העוגה עם טיפות סטבינול. מש לא הרגשתי את ההבדל בינו לבין סוכר. מה שכן המתיקות שהיתה בעוגה היתה נמוכה. וזה מה שעשה את העוגה עדינה להפליא. חבל שאני לא יכול לתת לכם לטעום דרך האינטרנט.מה שנותר . לנסות לקראת שבועות להכין עוגת גבינה עם סטבינול