דבש ומולסה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

05/12/2006 | 19:43 | מאת: מיכל

מה ההבדלים בין דבש למולסה מבחינת ערך תזונתי וקלוריות. מה כדאי להשתמש ביומיום?? ועוד שאלה: מהו לחם כהה????או קמח כהה כפי שכתוב במרכיבים. האם זהו קמח מלא?????

לקריאה נוספת והעמקה
06/12/2006 | 09:42 | מאת: צביקה קורן

מיכל שלום, לדבש ולמולסה ערכים קלוריים דומים פחות או יותר. שניהם מכילים גם ויטמינים ומינרלים. אני נוטה להמליץ יותר על מולסה שעשירה יותר בברזל, סידן ומגנזיום. לא יודע מה זה "לחם כהה". אם כתוב שהוא עשוי מקמח מלא, אז זה לחם מקמח מלא, אם לא - כנראה מדובר בקמח לבן שצבעו אותו עם לתת או בצבע חום אחר. בהצלחה צביקה

07/12/2006 | 09:35 | מאת: ליאור

א.נ. כיצד אוכלים/משתמשים במולסה? להמתקת תה/קפה? למריחה על פרוסת לחם? לערבוב עם קוואקר או דגנים בחלב? באופן אחר? ליאור

מנהל פורום תזונה טבעית