אוכל בעבודה
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
איזה דגנים ניתן לאכול לא מבושלים פרט לשיבולת שועל?? ובכלל, התחלתי לעבוד במשרד חדש והאוכל שמוגש שם מאוד לא בריא. בנוסף, אני נמנעת מאכילת לחם (בגלל השמרים, והקמח- יש לי מעי צר וזה יוצר מעין כבדות) כבר מספר חודשים, וזה עושה לי רק טוב. מה אני יכולה להביא איתי לאכול בעבודה?
דגנית שלום, גם שיבולת שועל כדאי לבשל כדי להפיק את מלוא התועלת. את כל הדגנים האחרים יש לבלש (אורז מלא, דוחן, כוסמת, קינואה, וכד'). "דגני בוקר" זה מזון לא ראוי בעיני. את יכולה לקחת לעבודה, ירקות חתוכים, פירות, שקדים, אגוזים, פירות יבשים, יוגורט, גבינה, קרקרים משיפון ללא שמרים, פריכיות אורז, פשטידה ועוד. אם את לא בטוחה - כדאי לפנות ליעוץ אישי. אגב, יש לי "שיגעון" קטן. אני אוהב שמתחילים את השאלה בפורום ב"שלום" ומסיימים ב"תודה". בעיני זה התשלום המינימלי שראוי לשלם כמשקבלים שירות בחינם... בהצלחה צביקה