סוכר פירות וסוכר לבן
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
האם סוכר בפירות וסוכר לבן הוא אותו סוכר מבחינת עבודת הגוף כשהוא מקבל אותו (לבלב, כבד וכו') האם כדאי להימנע מפירות עם תכולת סוכר גבוהה כמו ענבים (סגולים במיקרה שלי)
לקריאה נוספת והעמקה
שלום רב, בספו של דבר כל הסוכרים והעמילנים הופכים בגוף לגלוקוז, אבל הסוכר שבפירות מגיע עם ויטמינם, מינרלים, אנזימים, סבים, חומרים נוגדי חימצון ולכן הם מחזקים ומשקמים את הגוף בעוד שהסוכרים הפשוטים (סוכר לבן, קמח לבן וכד') מרוקנים את הגוף מהמאגרים של חומרים חיוניים ומחלישים אותו. את בהחלט יכולה לאכול 5 - 10 ענבים אדמים ביום. החומרים המועילים נמצאים בקליפה. כדאי לקנות ענבים מגידול אורגני. בהצלחה צביקה