עמילן תירס

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

20/06/2006 | 08:26 | מאת: מעיין

שלום רב אני נוהגת להשתמש בקורנפלור-עמילן תירס לעוגות גבינה. האם הוא בריא או מזיק? בתודה מראש.

לקריאה נוספת והעמקה
20/06/2006 | 10:50 | מאת: צביקה קורן

מעיין שלום, לעמילן תירס נקי (לבן - קורנפלור) אין ערך תזונתי והוא אפילו מזיק בכך שהוא "שודד" ויטמינים ומינרלים מהגוף. עדיף להשתמש בקמח מלא מדגן מלא. אגב, עוגות זה לא מזון בריאות...! בהצלחה צביקה

20/06/2006 | 14:28 | מאת: מעיין

שלום אני יודעת כבר שעוגות זה לא מזון בריאות (ואכן תודה על כל מה שאני לומדת ממך) פשוט התכוונתי שפעם בחודשיים אני מכינה עוגת גבינה וצריך את הקורנפלור כ 2 כפות שזה ממש עדיף על ג'לטין...(ובעוגות גבינה לא ממש ניראה לי שאפשר לשים קמח מלא) בכל אופן הבנתי שהעמילן הלבן הוא אותו "פושע" כמו שאר האבקות הלבנות.... תודה מראש

מנהל פורום תזונה טבעית