תזונה

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

06/06/2006 | 20:51 | מאת: רון

מה יותר בריא לאכול תפוח אדמה מבושל אם קליפה או בלי קליפה ולמה?

06/06/2006 | 21:18 | מאת: צביקה קורן

רון שלום, יותר בריא לאכול תפוח אדמה מבושל עם הקליפה. רוב המינרלים והויטמינים נמצאים בקליפה וקרוב אליה. הקליפה שומרת שהמלחים שבתפוח האדמה לא ייצאו אל מי הבישול. רוב האנשים שופכים את המים לאחר הבישול ואוכלים רק את העמילן שבירק. אם שוטפים טוה את הקליפה, אפשר לאכול גם אותה ואז הרווח הוא כפול. בהצלחה צביקה

מנהל פורום תזונה טבעית