שארי ירקות

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

27/05/2006 | 19:31 | מאת: גרין

אם נשאר חצי ירק לדוגמה קשוא גדול למחרת חותכים טיפה והיתר אוכלים הערכים נשמרים ? או יש ירק או פרי לא גמרת זורקים? האים יש ערך תזונתי בעלי גפן ? ואיזה? חי . ומבושל ?

לקריאה נוספת והעמקה
27/05/2006 | 21:38 | מאת: צביקה קורן

גרין שלום, אני לא ממליץ לאכול ירקות חתוכים למחצה. הקליפה שומרת עליהם. רצוי לאכול את על הפרי / ירק או לזרוק. עלי גפן מכילים כלורופיל, סיבים תזונתיים, ויטמינים ומינרלים. כדאי לאכול עלים צעירים וטריים. עלי גפן "ממולאים" מאבדים הרבה מערכם בגלל הבישול. בהצלחה צביקה

מנהל פורום תזונה טבעית