דגנים ונתרן
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
שלום רב קניתי דגנים מלאים (אורז מלא, שיבולת שועל, חיטה ותירס) ושמתי לב של-100 ג' דגנים יש 660 מ"ג נתרן בערך , האם זה נורמלי? זה לא המון?
לקריאה נוספת והעמקה
רונית שלום, לא סביר שזה המצב. תבדקי שוב. זה צריך להיות בין 0 - 40 מ"ג נתרן למאה גרם, אם מדובר במוצר טבעי ולא מעובד. בהצלחה צביקה
אלה דגני בוקר של נסטלה (צ'ריוס) וכמובן שיש תוספות כגון: סוכר, סירופ סוכר חום,עמילן תירס וצבעי מאכל (קרמל,אנטו), חומר מעכב חמצון, קלציום קרבונט, טריסודיום פוספט ועוד...אולי זה קשור. ואכן כתוב לכל מאה גר' דגנים 667 מ"ג נתרן. תודה