דגנים ונתרן

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

08/05/2006 | 02:18 | מאת: רונית

שלום רב קניתי דגנים מלאים (אורז מלא, שיבולת שועל, חיטה ותירס) ושמתי לב של-100 ג' דגנים יש 660 מ"ג נתרן בערך , האם זה נורמלי? זה לא המון?

לקריאה נוספת והעמקה
08/05/2006 | 15:49 | מאת: צביקה קורן

רונית שלום, לא סביר שזה המצב. תבדקי שוב. זה צריך להיות בין 0 - 40 מ"ג נתרן למאה גרם, אם מדובר במוצר טבעי ולא מעובד. בהצלחה צביקה

08/05/2006 | 17:55 | מאת: רונית

אלה דגני בוקר של נסטלה (צ'ריוס) וכמובן שיש תוספות כגון: סוכר, סירופ סוכר חום,עמילן תירס וצבעי מאכל (קרמל,אנטו), חומר מעכב חמצון, קלציום קרבונט, טריסודיום פוספט ועוד...אולי זה קשור. ואכן כתוב לכל מאה גר' דגנים 667 מ"ג נתרן. תודה

מנהל פורום תזונה טבעית