ארוחת הבוקר=דגני בוקר
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
לקריאה נוספת והעמקה
ראה תשובתי למטה. "דגני בוקר" זה מוצר תעשייתי העשוי מקמח לבן (או תירס מלוטש שהערך הגליקמי שלו גבוה מאד) ויש בו הרבה סוכר, מלח ותוספים כימיים. כדי להרגיע את מצפונם היצרנים מוסיפים עוד קצת כימיקלים שנקראים ויטמינים ומינרלים. כדאי להימנע ולאכול מזון אמיתי. אנא ראה תשובה שנתתי לנטע למטה. בהצלחה צביקה
ובכן אני לא יודע אבל קניתי דגנים אורגניים בשם אופטימום שמכילים חיטה מלאה קמוט סויה פשתן שיבולת שועל ואוכמניות מיץ קנה סוכר מאודה וכן יש להם סיבים תזונתיים כ 18.2 ל100 גרם והם מכילים כ100% מהצריכה היומית המומלצת של B12 וחומצה פולית האם ישנו משהו שרע בדגנים וכדאי להימנע בכלל אפילו מדגנים אלו?