חלב

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

23/03/2000 | 09:28 | מאת: אור

ברצוני לדעת האם חלב הוא אכן מוצר מזין ובריא והאם לגופנו קל לפרק את החומרים המרכיבים אותו. תודה מראש

28/03/2000 | 18:57 | מאת: סמדר בן נון

לאור חלב מספק לגוף בעיקר חלבון בעל ערך גבוה,סידן ומספר ויטמינים נוספים. בעיקרון חלב נחשב מזון בריא וחיוני,הכוונה גם למוצרי חלב,אפשר למצוא תחליפים אחרים,למשל על בסיס סויה אם לא רוצים לאכול חלב ומוצריו. בהצלחה,יפעת קליין

16/11/2000 | 00:51 | מאת: יובל

יפעת, כיום בחלב יש אנטיביוטיקה, וכימיקלים אחרים, שלא ממש תורמים למערכת העכול (בלשון המעטה). הקזאין (חלבון החלב) אינו נקלט טוב אצל בני אדם, וגם מפחית את ספיגת הסידן הנמצא בכמות רבה בחלב. מוצרי חלב פרוביוטיים למיניהם, מכילים אנטיביוטיקה שהורגת את "החידקים הטובים" (בלשונם) ובעצם זו "עבודה בעיניים", ואנשים מאמינים לזה. ניתן לקנות מוצרי חלב אורגניים, ו\או להשתמש בתחליפים כמו חלב סויה (המכיל חלבון וסידן שנקלטים בגוף בצורה מצוינת). לבריאות.

מנהל פורום תזונה טבעית