ערכי נתרן בבשר כשר

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

16/03/2006 | 23:48 | מאת: רם

הבשר בארץ עובר המלחה, האם התהליך לא מזיק ? מהם אחוזי הנתרן בבשר עוף /הודו שהוכשרו? האם יש מקומות שמוכרים בשר שנשחט ונבדק בפיקוח ויטרנרי ולא רבני?

לקריאה נוספת והעמקה
17/03/2006 | 09:14 | מאת: צביקה קורן

רם שלום, אם תשים לב לתכנים בפורום, אנחנו לא בדיוק חובבי בשר. מציע לך לקרוא ממצאי מחקר בנושא שהבאתי לפורום ב 3 למרץ. המלח הוא רעל מזיק שסכנותיו רבות (במויות בהן משתמשים בארץ). תוכל לקרוא על כך בפרק המאמרים באתר שלי. גם בשר בקר או עוף, זה לא מזון בריאות בעיני. נסה בפורום תזונה קלינית. בהצלחה צביקה

מנהל פורום תזונה טבעית