אגוזים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

01/03/2006 | 20:29 | מאת: מיכל

שלום רב האם יש משמעות לסוג האגוזים שחשוב לאכול? מלך? פקאן? ברזיל? קשיו? מה הכי מומלץ או שכולם אותו דבר..? תודה

לקריאה נוספת והעמקה
01/03/2006 | 21:20 | מאת: צביקה קורן

מיכל שלום, אין "הכי טוב" - חשוב לגוון. לכל סוג יש יחס שונה של שומן וחומרים טובים אחרים. למשל באגוז ברזיל יש סלניות שהוא אנטי אוקסידנט חדש. באגוז מלך יש אומגה 3 שעליו כבר דובר רבות (אגב, בפשתן טחון יש הרבה יותר). צריך לזכור שאגוזים עשירים בשומן ובקלוריות ולכן כדאי להעדיף שקדים שבהם יש יותר חלבון ופחות שומן. בהצלחה צביקה

מנהל פורום תזונה טבעית