מיקרוגל וויטמנים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

20/02/2006 | 23:42 | מאת: יעל

שלום, אני מרבה לאדות ירקות שונים ע"מ לשמור על הויטמינים, אם אני מאדה ומיד מקפיאה- ואז מפשירה במיקרוגל האם זה פוגע בויטמינים? אם כן, באיזו דרך כדאי להפשיר?

21/02/2006 | 20:37 | מאת: צביקה קורן

על שלום, בישול ואידוי הורסים את רוב הויטמינים במזון, אבל המינרלים נשארים. השימוש במיקרוגל פסול בעיני. מציע לך לקרוא כתבה בנושא באתר הבא: www.wddty.co.il בהצלחה צביקה

מנהל פורום תזונה טבעית