דלעת

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

29/01/2006 | 15:31 | מאת: שרית

האם בשתי כפות מבושלות של דלעת יש את ערך האומגה 3 החיוני שקיים גם ב-2 כפות זרעי פשתן? תודה.

לקריאה נוספת והעמקה
29/01/2006 | 15:46 | מאת: צביקה קורן

שרית שלום, אנחנו לא מבשלים גרעיני דלעת אלא טוחנים אותם. בדלעת יש הרבה פחות אומגה 3 מאשר בגרעיני פשתן, אבל יש בה הרבה אבץ שהוא חיוני מאד לחיזוק המערכת החיסונית, לעור ולמערכת הרבייה (כולל מניעת פרוסטטה אצל גברים). בהצלחה צביקה

מנהל פורום תזונה טבעית