קרקרים
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
האם הקרקרים המגוונים מחיטה מלאה ושיבולת שועל של אסם הם אכן בריאים, או שנחשבים מזון מעובד מידי ומלא בחומרים לא מומלצים. האם עדיף לחם דגנים קל על פניהם?
לקריאה נוספת והעמקה
שירי שלום, הקרקרים המלאים מכילים כמות רבה מאד של מלח ושומנים מוקשים. זה לא שיא הבריאות אבל פשרה סבירה לעומת קרקרים מקמח לבן ולחם לבן. הטוב ביותר לאכול דגנים מלאים כמו אורז, דוחן, כוסמת, שיבולת שועל, קינואה, אמרנט. אפשר גם לחם מקח מלא שאין בו הרבה מלח (פחות מ 400 מ"ג נתרן למאה גרם) בהצלחה צביקה