שאלה על הקפאה של מוצרים בעלי רכיבים תזונתיים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

24/12/2005 | 03:14 | מאת: עידן

רציתי לדעת האם הקפאה של מוצרי מזון שונים הורסת את האנטי-אוקסידנטים שלהם (פלבואינים וכדומה...) בהנחה שמפשירים אח"כ בטמפ' החדר (ללא חימום)?

לקריאה נוספת והעמקה
24/12/2005 | 11:01 | מאת: צביקה קורן

עידן שלום, לא בכל מוצרי המזון יש אנטי אוקסידנטים. הקפאה של פירות וירקות פוגעת בטעם ובחלק מהויטמינים והאנטיאוקסידנטים. המינרלים לא נפגעים. בהצלחה צביקה

מנהל פורום תזונה טבעית