קינואה
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
צביקה שלום! הכנתי תבשיל מיקנואה מאוד טעים ומה שאהבתי שלא הייתי רעבה חצי יום,אבל בני משפחתי לא אוהבים קינואה. אילו עוד סוגי מאכל אני יכולה להכין שישביעו אותנו לאורך זמן הכוונה לסוגי דגנים וכד'.
לקריאה נוספת והעמקה
שרה שלום, א. אפשר לשנות את התיבלון. ב. אפשר לשלב קינורה עם דגן אחר כמו אורז מלא, אמרנט, או דוחן. ג. אפשר להשתמש בדגנים אחרים כמו: אורז מלא, כוסמת, דוחן, אמרנט, שיבולת שועל, סולת מלאה. בהצלחה צביקה