תזונה וסרטן
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
שלום רב! שמעתי כי ישנם סוגי מזון שמסייעים עם התמודדות עם סרטן וכן מונעים אותה... האם זה נכון? מהם המאכלים הנ"ל? שמעתי על לואיזה.. עגבניה... סלק... דובדבנים... באילו כמויות יש לאכול מזה כדי שזה באמת ישפיע? תודה, תודה, תודה!
אתי שלום, אנא קראי את התשובה שלי לישראל, שורה אחת למטה. אכן יש מזונות שנחשבים כאנטי-סרטניים כמו: שום, בצל, עגבנייה, כרוביים, דובדבנים, פירות יער, מיץ עשב חיטה, טופו וכל הפירות, כל הירקות וכל המזון הטבעי. חשוב עוד יותר להימנע ממזונות מזיקים שחלקם נחשבים מסרטנים ולא להסתפק באכילת המזונות "הכי טובים". לדוגמה: צבעי מאכל, חמורים משמרים, ממתיקים מלאכותיים, אלכוהול, חומרים קלויים, מטוגן, ניקוטין ועוד. בנוסף, כמו שכתבתי לישראל אין פה עניין של "מינון" - צריך להשתחרר מה"גישה התרופתית" אנחנו כל כך רגילים אליה. הנושא מאד מורכב ולא ניתן להקיף אותו במסגרת הפורום. מציע לך לפנות ליעוץ אישי