אגוזים
דיון מתוך פורום תזונה טבעית
שלום רב ,פעם ראשונה בפורום ,תבורך . לשאלה ,האם נכון המידע הבא בקשר לאגוז , שהם נחשבים לממיסי אבנים בגוף כמו כן אם מטגנים 120 גר' אגוזים בשמן ירקות עד שהם פריכים ומוספים סוכר וטוחנים למשחה וזאת אוכלים במשך יומיים ושוב לוקחים עד להעלמות הסימפטומם כמו אבנים בכליות ובכיס המרה ,עצירות ,שיעול .... ,האם יש אמת בדבר ?
בריא לאכול אגוזים, כמו שהם, בצורה טבעית, אבל טיגון בשמן עלול להיות מסרטן, וסוכר גורם לבריחת סידן. מי ממציא סיפורים כאלה? הדרך היחידה למנוע עצירות, שיעול ואבנים בכליות ובכיס-המרה היא ללמוד לאכול נכון - לדעת שיש מזונות בריאים, יש מזונות שגורמים לצרות האלה, ולהתרכז רק בקבוצה הראשונה, מזונות מעולם הצומח, רצוי מתוצרת אורגנית.
צביקה תענה לי
רמי שלום, אני לא מכיר את הטיפול הזה, אבל אני גם לא שולל אותו. זה כנראה שייך לאוסף התרופות העממיות שחלקן פועל וחלקן לא. מבחינת התזונה הטבעית לא רצוי לקלות אגוזים ושקדים מכיוון שהשמן נהרס ווהופך לרעיל ומזיק. ההוספה של הסוכר גם כן לא מועילה לבריאות הכללית. לא ברור לי באיזה אגוז מדובר. לא ברור לי מה זה "שמן ירקות"... אתה יכול לנסות את "התרופה" הזאת למשך מספר ימים - אני בספק לגבי יעילותה. בהצלחה צביקה