דגנים

דיון מתוך פורום  תזונה טבעית

02/12/2005 | 21:55 | מאת: שביט

צביקה שלום, האם גם בין הדגנים המלאים יש כאלה שהם יותר/פחות איכותיים? אם כן אילו? תודה, שביט

לקריאה נוספת והעמקה
03/12/2005 | 08:56 | מאת: צביקה קורן

שביט שלום, לכל מזון טבעי ובכלל זה לדגנים יש איכויות שונות ויתרונות שונם בהתאם למרכיבים שלהם. אין מזון "הכי טוב". לכן חשוב לגוון את המזון על בסיס יומי ולא להיתקע עם הדגן "הכי טוב" או הפרי "הכי טוב". הדגנים המלאים המועילים הם: אורז מלא, דוחן, כוסמת, קינואה, אמרנט, שיבולת שועל, גריסים, חיטה. בהצלחה צביקה

03/12/2005 | 23:28 | מאת: אסף שהם

מה לגבי סולת , דוחן , שיפון (מלאים)?

04/12/2005 | 07:49 | מאת: צביקה קורן

דוחן הזכרתי, סולת ומלאה ושיפון - אפשר להוסיף לרשימה

מנהל פורום תזונה טבעית